KARDEŞLER GENÇLERBİRLİĞİNDE

19.11.2023 19:22:35
KARDEŞLER GENÇLERBİRLİĞİNDE
KUZEY ve ATA kardeşlerin yolları GENÇLERBİRLİĞİ sporda kesişti.

 YOLLAR KESİŞTİ 

Ankara futbolunun tecrübeli futbol antrenörleri Nevzat EKMEKÇİLER ve Fatih ATALAY nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbolculardan 2011 doğumlu KUZEY ALİ AYGÜN Türkiye'nin en önemli altyapı yetistiren kulüplerin başında gelen GENÇLERBİRLİĞİ antrenmanına davet edildi. Aynı kulüpte lisanslı futbolcu olan kardeşi 2013 doğumlu Rüzgar ile aynı gün farklı sahalarda antrenmana çıktılar. İki kardeşin futbol sevdaları soğuk Ankara havasına denk gelmesi bile onları etkilemedi. Ankara Şimşekler Spor Kulübü uhdesinde İncirli Tesislerinde futbol eğitimini sürdüren Kuzey; geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Aynı zamanda bir diğer yıldız adayı ise kardeşi Ata AYGÜN. Edinilen bilgiye göre Ata Gençlerbirliğinde gözde olan altyapı futbolcualrından olduğu yönündedir. 

 

GÖZ DOLDURDU

2011 Doğumlu yıldız oyuncu adayı Kuzey'in heyecanı gözlerden kaçmadı. Maçta 2 şık  gol atan Kuzey  " beni destekleyen  başta aileme ve futbol antrenörlerime teşekkür ederim. İlerde Türk futboluna katkı vermek istiyorum. Hedefim Milli takımda oynamak ve Milli formayı giymektir. Bunun için çok çalışacagım. " dedi. 

 

ÇOK MUTLU OLDUK 

Kardeşlerin velisi Aşkın AYGÜN " çok mutlu olduk. Tek amacımız dürüst, ahlaklı ve iyi bir futbolcu olmalarını sağlamak. Bende eski futbolcu olarak çocuklarımı destekliyorum. hem ben hem de tüm ailemiz onları sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

BAŞARILAR DİLERİZ

Bizde hem Kuzey'e hem de  Rüzgar'a futbol hayatlarında üstün başarılar dileriz. 

ANKARA TEMSİLCİSİ



Bu haber toplam 839 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler