Fatih Atalay'a Milli Görev

Fatih Atalay'a Milli Görev
Milli Antrenör Fatih ATALAY' a görev

 İSABETLİ KARAR

Futbol camiasının sevilen ve tanınan antrenörlerinden  Fatih ATALAY  Genel Koordinatörlük görevine getirildi. Edinilen bilgiye göre Ankara Şimşekler Spor Kulübü Genel Koordiatörü olarak görevlendirilen tecrübeli antrenör Fatih ATALAY yetiştirmiş olduğu sayısız öğrencileri ve yetiştirecekleri için çok isabetli bir karar olmuştur. 

YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR 

Tecrübeli çalıştırıcı ATALAY " 2003 yılından bu yana kendimi sürekli geliştirdim ve yeniledim. Hergecen sezon başarılarıma başarı eklemenin , profesyonel kulüplere futbolcu transfer etmemin haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çalıştırdığım tüm kulüplerde hemen hemen alt yapı yok idi. her gittiğim kulübe 100 lerce lisanslı futbolcu kazandırdım. ve 100 lercesinden de mutlaka bir iki profesyonel futbolcu çıkmaktadır. Kulüp başkanımız sn. COŞKUN BALKAN  Gençlerbirliğinin As Başkanlarındandır. Geçen sezon Hacettepe Spor Başkan yardımcısı olarak da görev yaptı. yine ona keza İkinci Başkanımız sn. Dursun Balkan akademisyen kimliği ile birlikte sporcu kimliği de vardır. Beni göreve getirirken başkanlarımıza bir söz verdik. o da iyi sporcu iyi insan prensibidir. Zaten iyi olduktan sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır , bize destek veren başkanlarıma ve velilerime tesekkür ederim  " dedi. 

OYUNCU İZLEME 

Edinilen bilgilere dayanarak Tecrübeli futbol antrenörü FATİH ATALAY'a ayrıca süperlig takımlarından oyuncu izleme yetkisi verildiğini ve bir çok amatör futbolcunun hayallerini gerçekleştrimesine katkı sağladığıdır. 

BAŞARILAR DİLERİZ 

Milli Antrenör de olan tecrübeli futbol antrenörü sn. Fatih ATALAY 'a ve ekibine başarılar dileriz.



Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Fatih Atalay'a Milli Görev26 Aralık 2023 Salı 19:21
  •