Ampute Futbol'da neler oluyor

Ampute Futbol'da neler oluyor
Ampute futbolda şok iddialar

TBESF Asbaşkanı Fatih Erdöl hakkında çarpıcı iddialar.

Ampute Futbol Kulüpler Birliği Başkanı ve Şişli Yeditepe Engelliler Spor kulübü Başkanı Ercan ALTIN, Kulüpler Birliği YK üyesi ve ODTÜ Spor Kulübü Antrenörü Gazi Ömer DURAN’dan TBESF Asbaşkanı Fatih ERDÖL hakkında şok iddialar.

GAZİ OLDUĞUMU BİLE BİLE HAKARET ETTİ.

Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve ODTÜ Spor Kulübü Antrenörü Gazi Ömer Duran, yaşanıldığı iddia edilen olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Yıllar önce bu branşın kurulmasında rol alan birisiyim. Türkiye’nin ilk milli takım sporcularındanım. Bu camia kurulduğu günden bugüne içindeyiz. Kulüpler Birliği Başkanımız facebook’ta bir paylaşım yaptı. Bende o yazının altına bir yorum yazdım. Ampute Futbol As Başkanı Fatih Erdöl’ün de adını arada yazdım, seçildiniz seçileli 6 aydır bu görevdesiniz masanıza bir kere oturmuşluğumuz yok. Liglerimizin başlaması lazım hala başlamadı. Yazıyı eleştiri olarak yazdım tabii. Gece 23:30’da bir numaradan beni arayıp ismimi ağzına alamazsın deyip tehdit ve hakaretler yağdırdı. Ben aynı zamanda terörle mücadele gazisiyim. 1995 yılında Kuzey Irak’ta yaralandım. Gazi olduğumu bile bile bana ve aileme küfrediyor. Federasyon başkanımızdan sonraki en yetkili kişi kendisi. Federasyon Başkanımızla olay sonrasında konuştuk. Olayı anlattım. Başkanımızda kendisine de böyle hakaret edildiğini söyledi.” ifadelerini kullandı.

O GÖREVDE KALMAMASI LAZIM

Kulüpler Birliği Başkanı ve Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Altın ise iddia edilen olayla ilgili şunları belirtti:

“Facebook’ta kendi sayfamda bir yazı paylaştım. Ömer Duran da arkasına yorum yaptı. Gece saatlerinde Ömer Duran benden federasyon başkanının numarasını istedi ve Fatih Erdöl tarafından kendisine küfür edildiğini söyledi. Ardından Fatih Erdöl beni ısrarla aradı. Benim ismimi ağzınıza alırken besmele çekeceksiniz dedi kapattı. Sonra yine aradı ve küfürler etti. Adresimi istedi. Israrla aramalarına devam etti. Facebook’ta sonra bir yazı daha yayınladım ve bu eleştiriyi hazmedemeyen Fatih Erdöl beni arayıp hakaret etmiştir dedim. Kulüpler Birliği olarak onun hakkında tüm kulüpler yazı yazıyor o kişiyle ilgili olarak. Ampute futbolla bir alakası olmayan kişinin, insanlar kendisini eleştirdiği vakit küfredebilecek cesareti varsa o görevde durmaması lazım hele hele bir gazimize bunu yaptığı için. Demek ki başkası da eleştirse aynısını yapacak. Camiaya hizmet etmiş, kuruluşunda yer almış Ömer Duran’a yapılan bu hakaretten sonra As Başkan olarak durmaması lazım. Başta Gazilerimiz kurdu Türkiye’de amputeyi. Dünyada ve Avrupa’da 1 numarayız. 32 kulübümüz, katılmayanlarla 40 kulübümüz var. Camiada imza toplanılıyor demek ki bize inanıyor ve onun kim olduğunu biliyorlar” iddialarında bulundu. 

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ampute Futbol'da neler oluyor31 Ağustos 2023 Perşembe 21:35
  •