Toprakkalespor'a şok ceza

13.01.2024 21:18:52
Toprakkalespor'a şok ceza
Osmaniye 1.Amatör Küme'de mücadele eden Toprakkalespor.

TOPRAKKALESPOR’A ŞOK CEZA
Osmaniye Amatör ligde mücadele eden Toprakkalespor sahasında çıkan olaylar nedeniyle hükmen mağlup olurken 2 maçta saha kapatma cezası aldı.


Hakem ve gözlemci raporunda her iki takım taraftarlarının sahaya girdiği olayları başlatanın Düziçi Haruniyesporlu futbolcunun olduğu bildirilmesine rağmen Toprakkalespor’a neden bu kadar ağır ceza verildiği ise spor kamuoyunun tepkisini çekti.
Geçtiğimiz haftalarda Osmaniye Amatör Liginde oynanan Toprakkalespor ve Düziçi Haruniyespor karşılaşmasının 70. dakikasında saha olayları çıkmış 1-1 biten karşılaşma yarım kalmıştı.


Osmaniye Amatör Futbol Federasyonu Disiplin Kararı olayla maçla ilgili kararını açıkladı. Karar göre ev sahibi Toprakalespor, çıkan saha olayları nedeniyle 3-0 hükmen mağlup olurken 2 maçta saha kapatma cezası aldı.
Lige iyi bir giriş yapan ve şampiyonluğun iddialı ekiplerinden gösterilen Toprakkalespor’un karara itiraz edeceği bildirildi.
“HAKEM VE GÖZLEMCİ RAPORUNA RAĞMEN”….


Maçın hakem ve gözlemci raporlarının Toprakkalespor lehine olduğu bildirilirken, olumlu rapora rağmen Toprakkalespor’a bu kadar ağır bir ceza verilmesine spor kamuoyu bir anlam veremedi. 

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler