Mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi

Mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde gerçekleştirilen

Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesi’nde gerçekleştirilen, ‘Sokaklar Bizim, Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ maçları sona erdi. Karşılaşmaların ardından Çiçekdağı halı sahasında ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Kırşehir Vali İbrahim Akın, Çiçekdağı Kaymakamı Fikri Badioğlu ve Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu katıldı. Turnuva sonrası dereceye giren sporculara kupa takdimi edildi.

Çiçekdağı İlçesi’nde düzenlenen, ‘Sokaklar Bizim, Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na katılan Vali İbrahim Akın, kupa töreninin ardından Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kırşehir’de oldukça yetenekli sporcuların olduğunu söyleyen Vali Akın, ‘Gerek Kırşehir, gerekse de ilçelerimizde sporu seven gençler var. Bu gençlerin elinden tutup onları da spor dünyasının içine dahil etmemiz gerekiyor. Bugün Çiçekdağı İlçemizde genç sporcu kardeşlerimiz ile birlikte olduk. Hepsi pırıl pırıl, hepsi de sporu seven kişiler. Bizler gençlere gereken önemi vermemiz gerekiyor. Gençlerimizi iyi bir eğitim almalarının yanında, sanat ve spor aktivitelerinde katılmalarını çok önemsiyoruz. Gençlerimizin, spor alanında aktif olması fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanında kötü alışkanlıklar elde etmeleri konusunda da çok önemli. Kırşehir merkez de olduğu gibi, ilçelerimizde de çok başarılı ve yetenekli sporcuların olduğuna inanıyoruz. Genç yıldızlarımızı keşfetmemizin yanı sıra onları spor hayatlarında daha aktif hale getirmek ve onları teşvik etmek Kırşehir’in sporda çıtasını daha fazla yükselteceğine inanıyorum. Sporcularımızla gurur duyuyor, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Kırşehir’i bu gençlerimiz ile sporda daha ileriye getireceğimize inanıyorum” dedi.

(Haber: Salih HANÇER) 



Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler