Kahta Derneği Kahta 02 için kimse yoksa biz varız dedi

16.07.2022 11:34:42
Kahta Derneği Kahta 02 için kimse yoksa biz varız dedi
Kahta kamuoyuna kıymetli hemşehrilerimiz


KÂHTALILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA:
"...Biz varız!..."
İşte dernekten Kâhta02 Spor için yapılan tam açıklama metni 
Kahta Kamuoyuna!
Kıymetli hemşehrilerimiz;
Uzunca bir süredir İstanbul’dan, Kahta02Spor mevcut sürecini takip ediyoruz. Ancak gördüğümüz tablo, Kahtalılar Derneği olarak bizleri ziyadesi ile üzmektedir.
Bilinmeli ki Kahta halkı için harcanan her emek, dökülen her damla ter bizler için paha biçilemez değerdedir, sahiplenilmesi gerekir.
Sahipleniyoruz!
Kahta02Spor Kulübümüz de bu değerlerden birisidir. Bizler bu değerin sahiplenilmesi gerektiğini her platformda dile getiren bir sivil toplum kuruluşuyuz.
Şimdi de Kahta kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz!
Kahta’nın kültürel, tarihi, sosyolojik değerleri ile birlikte artık spor açısından bir değeri vardır. O da Kahta02Spor Kulübüdür.
Siyasetten bağımsız, dayanışma duyguları ile başta vekillerimiz, yerel yöneticilerimiz olmak üzere, Kahtalı iş insanlarını kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Mesele sadece bir kulüp meselesi değil aynı zamanda çocuklarımızın umutla mücadele edeceği, inanacağı bir organizasyonun var olmasıdır.
Başarıya giden yolun ilk adımını atmak, başarı hikayelerinin en zor kısımdır. Ancak insanlık tarihinde zirveye çıkıp, zirveden düşmek toplum sosyolojisinde her zaman geri dönülmez izler bırakmıştır.
Kahtamız küllerinden kendini yeniden yaratan bir simurg kuşu olmuştur her zaman. İnanıyoruz ki duyarlı hemşehrilerimiz sayesinde yeniden daha güçlü bir şekilde sahalarda yerini alacak.
Alternatif bir sonuç beklemiyor ve kabul etmiyoruz.
Tüm duyarlı kesimleri memleketimizin çocukları için elini taşın altına koymaya davet ediyoruz.
Kahta; Tarihtir, Kültürel mirastır, Geleceğimizdir!
Kahta sahipsiz değildir!
Mehmet ŞİMŞEK
Kahtalılar Derneği Adına
Yönetim Kurulu Başkanı 

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler