Kahramanmaraş'ta düzenlenen Bağımlılıkla mücadele futbol turnuvası

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Bağımlılıkla mücadele futbol turnuvası
Kahramanmaraş Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Bağımlılıkla mücadelede adına düzenlenen turnuvada şampiyon Kurtuluş 1920 sporBağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen Batıpark futbol sahası oynanan turnuvada, kupa sahibini bugün buldu. Kurtuluş 1920 spor şampiyon oldu.

Bağımlılıkla mücadelede adına düzenlenen turnuvada şampiyon Kurtuluş 1920 spor

Bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen turnuvada, kupa sahibini bugün buldu. Batıpark futbol sahasında oynanan karşılaşmada Helete Demirspor'u, yenen Kurtuluş 1920 spor şampiyon oldu.


Kahramanmaraş Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği'nin (KAMED) bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen turnuvada, final maçı 30 Temmuz cuma günü saat 17:00'de Batıpark futbol sahasında oynanadı. Final maçında Helete Demirspor'u 5-1 yenen Şampiyon oldu. finalde kaybeden Helete Demirspor, 2.'lik elde ederken, dün Büyüksırspor'u 4-0 yenen Arsan Sümerspor, 3'cü oldu. Büyüksırspor, ise turnuvayı 4. Olarak tamamladı.


KARŞILAŞMA SONRASINDA MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvada 3'üncü olan Arsan Sümerspor'a katılım belgesi ve madalyalarını Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına seçilen Ekrem Karaoğlan takdim etti. Turnuvada 2'nci olan Helete Demirspor'a katılım belgesi ve madalyalarını Kahramanmaraş Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce takdim etti. Şampiyon olan Kurtuluş 1920 spor'a önce katılım belgesi ve madalyalarını veren Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya takım kaptanına kupayı verdi.


Kupa ve Madalya töreninin ardından Batıpark futbol sahasında hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Kaynak:maraştasporgazetesi.com

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler