İznikspor Orhaniyespor karşısında farklı kazandı

İznikspor Orhaniyespor karşısında farklı kazandı
Şampiyonluk hedefliyen iki takımın mücadelesinde

İZNİKSPOR ORHANİYESPOR KARŞISINDA FARKLI KAZANDI...
İZNİKSPOR 5-1 ORHANİYESPOR
SAHA: İZNİK İLÇE STADYUMU
HAKEMLER: SÜLEYMAN SOYUTÜRK ~ ERDİ ABDÜLMECİT SAYAR ~ HARUN GÜNAYDIN
Süper Amatör küme A grubunda şampiyonluk hedefleyen iki takımın mücadelesinde kazanan evsahibi İznikspor oldu.
Yenilenmiş zemininde ilk resmi maça çıkan İznikspor 45. Dakikada Mevdudi Meriç'in asisti ve Volkan Depe'nin golü ile 1-0 öne geçti ve Orhaniyespor karşısında ilk yarıyı bu skor ile önde tamamladı.
İkinci yarıda sol kanattan yapılan ortada arka direkte yine Mevdudi kafa ile indirdi ve Volkan Depe yaptığı kafa vuruşu ile takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti 2-0. Bu golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran İznikspor defansın arkasına atılan topta ilk iki golün asistini yapan Muhammed Mevdudi Meriç yaptığı plase vuruş ile skoru 3-0 yaptı.
Orhaniyespor kazandığı penaltı atışını gole çevirerek skoru 3-1 yaptı ve umutlandı. Günün başarılı ismi Volkan Depe takımının 4. Golünü kendisinin use 3. Golünü kaydederek hat-trik yaptı. Son sözü ise İznikspor'un Doğugücüspor'dan transferi Ömer Furkan Kesikbaş düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak söyledi. 5-1
İnegöl temsilcisi Orhaniyespor sahadan hiç beklemediği bir mağlubiyet ile ayrılarak camiasını ve kendisini desteklemeye gelen yüzlerce taraftarlarını üzdü ve lige kötü bir başlangıç yaptı. 

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler