Algspor'a PFKD'dan şok ceza

Algspor'a PFKD'dan şok ceza
Görüntüler sosyal medyaya düştü

Alg Spor'a PFDK'dan skandal ceza!
Geçtiğimiz haftalarda oynanan ve Alg Spor'un 1-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından Galatasaray teknik ekibi ve oyuncuların çıkardığı olay yüzünden PFDK, cezayı Alg Spor'a kesti.

Alg Spor'a PFDK'dan skandal ceza!
Bu akıl almaz şaşırtan ceza sarı-grili takımda sinirleri gererken spor severler 'Saldırıya uğrayan ALGpor, cezayı yiyen ALGspor' diyerek cezaya tepki gösterdi. Kadınlar 1. Ligi'nde Gaziantep temsilcisi ALG Spor'dan 4 yiyen Galatasaray'da maçın bitimiyle oyuncular ve teknik direktör, rakip takım futbolcularına saldırdı. Maçın ardından cezalandırlan ise ALGspor oldu.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ


23 Aralık’ta Gaziantep’te oynanan ve ALGspor’un 4-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın görüntüleri sosyal medyaya düştü. Galatasaray kulübü yaşananları Galatasaray'ın Youtube yayınından sildirdi! ALG Spor ise tüm yaşananları kamuoyuyla paylaştı. Gaziantep temsilcisi müsabakadan 4-1 galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ise saha içi karıştı. Maç boyunca yaşanan gerginlikler ve karşılıklı söz dalaşı, maç sonunda saldırı girişimine döndü. Farlı mağlubiyetin ardından Galatasaraylı futbolcular bir anda ALGspor oyuncularına saldırdı.

ALG SPOR OLAYLARI YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI AMA!

Görüntülerde olayı önlemeye çalışan, taşkınlığa izin vermek istemeyen ALG Sporlu oyuncular ve idarecilerin sakinleştirme çabalarına rağmen saha içindeki olaylar uzun süre devam etti. Olaylar ile ilgili TFF’min kararları ise saldırıya uğrayan ALGspor aleyhine oldu. PFDK ve Tahkim Kurulu, ALG Spor oyuncusu Andrijana Trisic'ten savunma istedi. Manyima Stevelmans'a 1 maç ceza verildi. ALG Spor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası da verilirken, Galatasaray'a da 10 Bin TL para cezası kesildi.

BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANDI

Bu maçta Galatasaraylı futbolcuların ve teknik kadronun yaşattığı olaylardan dolayı ALGSPOR bir maç seyircisiz oynama cezası aldı ve dün Batur sahasında oynanan Beşiktaş maçına taraftar alınamadı. TFF’nin bu görüntülere rağmen ALGSPOR’a bir maç seyircisiz oynama cezasının vermesi tepki çekti. İddialara göre TFF Galatasaray’a ceza vermemek için bu olayı örtbas etti gözlemciler hic bir şey yazmadı. Olayların odağndaki isim Galatasaraylı oyuncular ve teknik ekibin bu nedenle ceza almadığı iddia edildi. Olayların ve TFF’nin kararlarının ardından ALGSPOR basın açıklaması ile kamuoyunu bilgilendirilirken verilen cezaya tepki gösterdi.

İŞTE ALGSPOR'UN YAPTIĞI AÇIKLAMA

"23 Aralık 2023 tarihinde oynanan ALG Spor-Galatasaray müsabakasında rakip takımın çıkardığı olaylar sonucu kulübümüze bir maç seyircisiz oynama cezası verilmiştir. Galatasaray karşılaşmasında yaşanan olayların cıkış sebebi maç görüntülerinde de göründüğü gibi Galatasaray teknik ekibi ve futbolcularının aşırı tahrik içeren hareketleridir. Kulübümüzce verilen bu karara itiraz edilmiştir, fakat yaptığımız itiraz Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir. Kulübümüze yapılan bu büyük haksızlığı kınıyor siz değerli taraftarlarımıza Besiktas karşılaşmasını statta izletememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yapılan bu haksızlığın takipçisi olacağız." Spor Servisi  

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Gaziantep derbisini Algspor kazandı5 Nisan 2024 Cuma 08:11
  • Teknik direktörlük kariyerine 9-0'lık galibiyetle başladı31 Ocak 2024 Çarşamba 17:20
  • Gaziantep ALGspor'dan erkek futbolcu iddialarına sert tepki16 Ocak 2024 Salı 06:53
  • Algspor'a PFKD'dan şok ceza15 Ocak 2024 Pazartesi 07:02
  • Doğuş Gold Asyaspor`da keyifler yerinde10 Eylül 2022 Cumartesi 11:07
  • ALGSpor'a nazar değdi4 Mayıs 2022 Çarşamba 15:40
  • Gaziantep ALG spordan farklı tarife28 Ağustos 2021 Cumartesi 09:13
  •