Zeki Aksu bu gruptan lider çıkacağız

Zeki Aksu bu gruptan lider çıkacağız
İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden

Aksu: Bu gruptan lider çıkacağız


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Beykozspor'da başkan Zeki Aksu takımına güvendiğini, kalan maçların hepsini kazanarak gruptan lider çıkacaklarına inandığını söyledi.


Aksu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı
"Takımımızın mevcut kadrosunu güçlendirmek için takıma uyum sağlayacak, karakteri ve sporculuğu ile bize katkı verecek futbolcuları aramıza katmak için itibaren çalışmalara başladık.

Ligin tamamlanmasına 7 hafta kaldı. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. 7 haftayı galibiyet ile bitirdiğimiz zaman Lig'in lideri ve kazananı biz olacağız. Sezon başından bu yana hedefimiz liderlik ve şampiyon olarak gruptan çıkmaktı. Hedefimizden sapmış değiliz.


Beykoz Stadında 1877 Alemdağ, Bakırköy, İstinye,1453 Trabzon deplasmanda Sancaktepe, İ.Gümüşhane, Öz Karacaahmet takımları ile oynayacağız. Mutlaka o anlamda rakiplerimizin takılacağı hesabını yapıyoruz.

Büyük bir camiayız, iyi sonuçlar almamız gerektiğini biliyoruz. Son 4 haftada üç deplasman maçı oynadık sadece iki puan alabildik. Kim olduğumuzu herkes biliyor, puan farkı önemli değil, önümüzde yedi maç alınacak 21 puan var. 8 puan fark çok rahat kapanır, bu puan farkını kapatacağız ve gruptan lider olarak Klasman grubuna çıkacağız." 

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler