Taçspor rekorlarla şampiyonluğunu ilan etti

Taçspor rekorlarla şampiyonluğunu ilan etti
Beykoz Stad'ında oynanan müsabaka.

Taçspor rekorlarla şampiyonluğunu ilan etti
Kayıt
Taçspor rekorlarla şampiyonluğunu ilan etti

Taçspor rekorlarla şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul U15/B Ligi 30. Grubun yenilgisiz lideri Taçspor, sezonun son maçında deplasmanda takipçisi Beykoz 1908 takımı ile karşılaştı.

Ev sahibi taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada rakibini deplasmanda 4-1 mağlup eden Taçspor, na mağlup şampiyonluğunu ilan etti.


Beykoz Satdında oynanan mücadeleyi Sinan Demir yönetirken, Kamil Osman Alev Saha Komiseri olarak görev yaptı.

Ataşehir ekibi Taçspor’u şampiyonluğuna taşıyan golleri Erdem Emre Öner, Burak Atay, Berken Çetin ve Muhammet Ekin atarken, ev sahibi Beykoz 1908 takımının tek sayısı Abdurrahim Erdoğan’ın ayağından geldi.

Taçspor’dan ikinci şampiyonluk

U18 Liginden sonra U15 Liginde de şampiyonluğa na mağlup ulaşan Sarı Kırmızılılar, bu sezon ikinci kupasını alırken altyapıda doğru işler yapıldığını gösterdi.

Sezona Teknik Sorumluları Ersin Atasoy ve Ender Sevindik yönetiminde şampiyonluk parolası ile başlayan Taçspor, oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlikle yenilgi yüzü görmeden topladığı 26 puanla en yakın rakibine 5 puan fark atarak grubun şampiyonu oldu.

Rekorlarla gelen şampiyonluk

Yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılar, oynadığı 10 maç sonunda rakip fileleri 45 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 8 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

Grubun gol kralları Taçspor’dan

Taçspor’un yetenekli oyuncularından ve gol yollarının etkili ismi Berken Çetin attığı 12 golle grubun gol kralı oldu. Takımın bir diğer golcüsü Serdar Yıldırım attığı 9 golle takımın gol yükünü çeken isim oldu.

Haber : Murat Nazik 

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler