Erzurum İl Özel İdarespor Erzurum'u U-16 Türkiye finallerinde

Erzurum İl Özel İdarespor Erzurum'u U-16 Türkiye finallerinde
Yolspor'u mağlup eden Erzurum'u Türkiye şampiyonasında temsil edecek

Final maçında Erzurum Yol Sporu farklı mağlup eden İl özel idare spor U-16 takımı Erzurum şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında Erzurum'u temsil etme hakkı kazandı..
U-16 . Şampiyon İl Özel İdare Spor!
Doğunun Gürsesi / Ferit Karakoca
Normal sezonda ligi namağlup tamamlayıp play-off yarı finalinde Harb-iş sporu mağlup ederek finale çıkan ve finaldede Erzurum Yol Sporu farklı mağlup eden İl özel idare spor U-16 takımı Erzurum şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında Erzurum'u temsil etme hakkı kazandı..
Erzurum U-16 Ligi'nde 14 futbol takımının kıyasıya mücadele ettiği Ligde şampiyon belli oldu. İl Özel İdare Spor ile Yol Spor, play-off finalinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonunda sahadan 3-0 galip ayrılan İl Özel İdare Spor, U-16 Ligi'nde şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.
Şampiyonluk mücadelesinde rakiplerini geride bırakan İl Özel İdare Spor, U-16 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Takım, Türkiye Şampiyonası'nda ülke genelindeki en iyi U-16 takımlarıyla mücadele edecek olup şampiyonluk için Erzurumu temsil edecek..
İL ÖZEL İDARE SPOR'A YAKIŞMAYAN HAREKET..
Karşılaşma öncesi Erzurum Yol Spor kaptanının İl özel idare spor kaptanına uzattığı Erzurum Yol Spor bayrağını almayan il özel idare spor kaptanına tüm sporseverlerden büyük tepki gelirken bu hareketi yapan ve büyük bir kulübü temsil ettigini unutan kaptana ne gibi bir yaptırım olacağı merak konusu oldu.. 

Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler