Uğurlu formalarını çıkardılar elendiler

4.07.2021 00:48:34
Uğurlu formalarını çıkardılar elendiler
Bögesel Amatör Lig'den 3.Lig'e terfi maçlarında

Uğurlu formalarını çıkardılar, elendiler!

 

YEŞİLOVA BELEDİYESPOR: 2 KUŞADASISPOR: 2 (2-3 UZ)

Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e terfi maçlarında çeyrek finalde Muğla Atatürk Stadı’nda Burdur Yeşilova Belediyespor ile Kuşadasıspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi statta forma krizi yaşandı.

Yeşil-beyazlı renklere sahip olan Burdur Yeşilova Belediyespor bu sezon tüm maçlarda giydiği tamamen beyaz formalarla Muğla’ya geldi. Kuşadasıspor ise klasik siyah-beyaz çubuklu formasıyla sahaya geldi. Hakem Mustafa Bayındır, iki takımın da formasında beyaz renk olduğu için kağıt üzerinde ev sahibi görünen Yeşilova Belediyespor’dan formasını değiştirmesini istedi. Lakin Burdurluların ikinci bir yeşil forma seti olmazken imdatlarına stadın ev sahibi Muğlaspor yetişti.



Normal süre 2-2 bitti
Yeşilova Belediyespor, kendisiyle aynı renkte formaya sahip olan Muğlaspor’un formalarıyla maça çıktı. Normal süresi 2-2 biten maçta gülen taraf 3-2’lik skorla Kuşadasıspor oldu. Yeşilova’nın gollerini 8 ve 39. dakikalarda Mahmut atarken, Kuşadası’nın sayıları 18’de Abdullah, 19’da Çağrı ve 116’da yine Abdullah’tan geldi.

Mahmut'un şanssızlığı
Maçın ikinci yarısında Yeşilova’dan Mahmut’un bir şutunda top direkten dönerken takımının iki golünü de atan bu futbolcu uzatmaların ilk devresinde sakatlanarak oyundan çıktı. 

Bu haber toplam 5947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler