Kocaeli Süper Amatör Küme maçında hakeme saldırı

Kocaeli Süper Amatör Küme maçında hakeme saldırı
Bağdatspor ile Güneşspor maçında olay çıktı.

Süper Lig maçında hakeme saldırı! Kırmızı kart sonrası ortalık karıştı
Süper Amatör Lig A Grubu’na dahil cumartesi günü lider Bağdatspor ile Güneşspor arasında Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan karşılaşma 90.dakikada yarıda kaldı. Güneşsporlu Bilal Özkan, penaltı veren maçın hakemi Gökhan Koç’a kafa attı, karşılaşma tamamlanamadı.


Süper Lig maçında hakeme saldırı! Kırmızı kart sonrası ortalık karıştımask



BAĞDATSPOR-GÜNEŞSPOR MAÇINDA OLAY ÇIKTI
Süper Lig A Grubu’nun lideri Bağdatspor ile düşme hattının hemen üzerinde bulunan Güneşspor, kozlarını Avni Kalkavan Stadı’nda paylaştı. Son haftalardaki çıkışıyla düşme hattının üzerine çıkan Güneşspor, güçlü rakibi karşısında çok iyi mücadele etti. Bağdatspor, savunmada kalan rakibi karşında pozisyona girmekte zorlandı, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Bağdatspor, Mehmet Ünal ile bir pozisyondan yararlanamadı. Güneşspor, rakibine başka da şans tanımadı.


BAĞDAT, 90.DAKİKADA PENALTI KAZANDI, GÜNEŞSPOR ÇILDIRDI
Son dakikalarına 0-0 berabere girilen maçta hakem Gökhan Koç, kararlarına itiraz eden Bağdatspor Teknik Sorumlusu Talip Yeşilyurt ile yardımcısı Şevki Ekşi’ye kırmızı kart gösterdi. Bağdatspor, 90.dakikada serbest atış kullandı, ceza sahası içindeki pozisyonda Emir Karaaslaner düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Güneşsporlu yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular bu karara tepki gösterdi. Güneşsporlu Bilal Özkan itirazdan dolay kırmızı kart gördü. Sinirlenen Bilal Özkan, hakeme kafa attı, maç yarıda kaldı.



Muhabir Hulusi Özdilek

 

 



Bu haber toplam 447 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler