İzmit Baçspor yeni sezona merhaba dedi

13.01.2024 20:58:53
İzmit Baçspor yeni sezona merhaba dedi
Bu sezon Kocaeli 2.Amatör Küme'de mücadele edecek.

İzmit Baç Spor yeni sezona MERHABA dedi
Bu sezon 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan İzmit Baç Spor topbaşı başı yaptı. Başkan Onur Ak ve yönetim kurulu ilk antrenmanda yer aldı ve takıma başarı dileğinde bulundu.

YÖNETİMDEN ÇIKARMA

Kocaelispor’un kuruluşu açısından çok önemli bir yer olan İzmit Baç yıllar sonra Baç Spor Kulübü ile küllerinden doğuyor. Başkanlığını Onur Ak’ın yaptığı kulüp bu sezon 2. Amatör Lig’de mücadele edecek. Başkan Ak, yönetim kurulu üyeleri Vedat Özdenizer, Yusuf Çınar, Özgür Ak, Kenan Çağlar, Cüneyt Atilla, İbrahim Kılıç, Ünal Ak, Nabi Keskin, Serkan Ak ve Emre Sürek, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki ilk antrenmana katılım göstererek takıma başarı dileğinde bulundu.

 

ÇOK DEĞERLİ BİR KULÜPTESİNİZ

Genç ve deneyimli futbolcuların yer aldığı Baçspor’da hedef üst lig olarak belirlendi. Genel kaptanlığı Ercan Gündüz’ün yaptığı takımda teknik kadro Nazif Uçar, Mehmet Akif Karaman ve Hakan Uygur’dan oluştu. Başkan Onur Ak takıma yaptığı konuşmasında “Değerli kardeşlerim. Hepimiz Baç Spor ailesine hoş geldiniz. Hem tarihi hem de ismi ile şehrimizin değeri Kocaelispor açısından önemli bir kulüptesiniz ve inanıyorum ki bu bilinçle de hareket edeceksiniz. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bizler fedakarlık yapacağız, sizlerden de bu fedakarlığı bekliyor olacağız. Yolumuz açık olsun” diye konuştu. 

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler