İşte yumruklu derbinin faturası

İşte yumruklu derbinin faturası
Düzce Süper Amatör Küme'de olay.

İşte yumruklu derbinin faturası
Pazar günü saat 15:00'de Beyköy sahasında oynanan Beyköy Belediyespor-Cumayeri Belediyespor maçının ilk yarısının son saniyelerinde hakeme atılan yumruk ile müsabaka ertelendi.

İşte yumruklu derbinin faturası.
 

Beyköy Belde sahasında oynanan Beyköy Belediyespor-Cumayeri Beleidyespor maçında hakeme atılan yumruk sonucunda maç tatil edilirken raporların Ankara amatör disiplin kuruluna gittiği öğrenildi. Amatör kurulun 44.madde ile cezalandırması halinde ağır cezaların yolda olduğu belirtiliyor. Cumayeri Belediyespor cephesi oyuncusuna öfke kusarken spor kamuoyu ise bütün emeklerin boşa gittiği ayrıca Düzce süper amatörün kaderi ile oynandığı ifade ediliyor. Disiplin kuruluna giden oyuncu ve Cumayeri Belediyespor 44 .maddeden ceza alacağı 44.maddenin Futbolcu, yönetici veya kulüp görevlilerin müsabaka görevlilerine yönelik fiili müdahale içeren saldırmalarda bu kişilerin mensubu olduğu kulübe lig usulüne göre düzenlenen müsabakalarda caza alacağı ifade ediliyor.

Ligte en iyi futbol oynayan ayrıca Beyköy Belediyespor maçında üstün olan taraf olan Cumayeri Belediyespor olurken genel kaptan Seyfullah Cebeci üzgün olduklarını söylerken nizami gollerin verilmediğini ancak buna sığınacak değiliz yapılan bu hareket yanlış dedi. 

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler