Gaziantep Amatör Spor Kulüpler birliği kuruluyor

Gaziantep Amatör Spor Kulüpler birliği kuruluyor
Tüfad Gaziantep şubesi binasında

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri, TÜFAD Gaziantep şubesi binasında toplanarak amatör spor kulüpleri birliğini oluşturmak için ilk adımı attı.


Yıllardır Gaziantep amatör camiasında fikir olarak var olan kulüpler birliği oluşumunun, bugün yapılan toplantının ardından kurulma kararı alındı. Yaklaşık 50 amatör spor kulübünün, oluşumun kuruluşunda yer alacağı ve önümüzdeki günlerde genel kurulunun yapılacağı duyuruldu.


Toplantının ardından açıklama yapan Şehitkamil Gençlik Spor Kulübü başkanı Ahmet Çelik; ”Kurulacak olan bu oluşumun hiçbir kurum ya da kuruluşa karşı muhalefet yapmak için kurulmayacağını belirtmek isterim. Kulüplerimizin isteği doğrultusunda bir araya geldik ve pandemiyle birlikte artan sorunlarımızın güç birliği yaparak üstesinden gelebileceğimizi inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde genel kurulumuzu yapıp yönetimimizi belirleyip hep birlikte sorunlarımızın çözümlerini arayacağız.” dedi. 

kAYNAK:amatorspor.org

Bu haber toplam 2581 defa okunmuştur
Yorumlar
Sabahattin derin kızıltepe
24 Ağustos 2021 Salı 12:53
12:53
Hayırlı olsun tebrik ederiz mardin gibi engeler olsa dahi yolunuza devam edin çok faydalı olacak askfler görevlerini yapmıyor sadece kulüblerden para alıyor hiçbir faydaları olmuyor
46.106.42.138
Diğer Haberler