Besni Akınspor yeni başkanını seçti

Besni Akınspor yeni başkanını seçti
Besni Akınspor'da yeni dönem başladı

Besni Akın Spor da Yeni Başkan AKTAŞ Oldu
Mustafa AKTAŞ: "Kulübümüzün bugün yapılan olağanüstü kongre sonucunda yönetim kurulumuzun oyları sonucu başkanlığa seçilmiş bulunmaktayım..."
18:42:44 | 2022-07-16 306 görüntüleme
facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonwhatsapp-white sharing buttontelegram-white sharing buttonprint-white sharing button

 

Besni Akın Spor da Doğan Ciner başkanın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. Tek aday olarak giren Aktaş, bugün yapılan kongrede kulübün yeni başkanı seçildi.

 

Başkan seçilen Mustafa Aktaş şunları söyledi;

"Besni Akın Spor'u yeni yönetimimiz ile birlikte yılmadan, usanmadan daha fazla çalışarak inşallah layık olduğu yerlere getireceğiz.. Özlenen güçlü Besni Akın Spor'u tekrar kurarak başta bal ligi ve sonrasında 3.LİG hedeflerimize ulaşacağız..Çıkılan bu şampiyonluk yolunda başta stk kuruluşları,toplumun her kesimini ve tüm Besni Akın Spor sevdalılarını yanımızda görmek istiyoruz..başarıya inanan, ekip ruhu ile hareket eden, şeffaf çalışan, herkesi kucaklayan bir yönetim bilinci ile hareket edeceğiz..

Başkanlığa seçilmiş olmamdan dolayı; öncelikle kulübümüzde emeği ve hizmeti olan eski başkan doğan ciner ve yönetimine, sonraki dönemde başkanlık görevini yürüten ünal arpa'ya, tüm üyelerimize ve emeğİ geçenlere teşekkür ederim.."

HERŞEY BESNİ AKINSPOR İÇİN... 

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler