Arapgirgücüspor ile Ataköyspor maçında ilginç olaylar

Arapgirgücüspor ile Ataköyspor maçında ilginç olaylar
Malatya 1.Amatör Küme'de Arapgir ilçesinde oynanan.

MALATYA 1.AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİNDE BU HAFTA ARAPGİR GÜCÜ ATAKÖYSPOR MAÇINDA İLGİNÇ OLAYLARA SAHNE OLDU...
Malatya 1 amatör küme futbol liginde Arapgir'de oynanan Arapgirgücü Ataköyspor maçında iddiaya göre,
Ataköy sporlu futbolcular Hakeme itiraz ettikleri esnada Arapgirli oyuncunun topu alıp gol yapması tartışmalara neden oldu...
Konuyla ilgili olarak.
Ataköy Spor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aydoğmuş yaptığı açıklamada.
Bugün oynanan Malatya 1.Amatör Küme Futbal maçında Arapgir Gücü, Ataköy Spor maçında ki bir pozisyonda rakip takım oyuncusu oyuncumuza sert bir şekilde faul yaparak pozisyona devam edip gol attı ve maç 2-0 oldu.
40. Dakikada faul yapıp gol atan sporcu faul yaptığı sporcumuza gelerek sert girdiğinden dolayı özür diledi oyuncumuz da Hakeme dönerek faul olduğunu ve rakip takım sporcusu bile gelip özür dilediğini neden dikkat etmediğini söyleyerek bunları görmeyeceksen neleri göreceksiniz diyince hakem de oyuncumuza kırmızı kart gösterdi.
Bu hareketten sonra oyuncuların o anki piskolojilerinin sonucunda bizimde tasvip etmediğimiz oyuncuların tümü orta sahada toplanarak oyuna girmediler hakemi protesto edip 1 dakika oynamayacaklardı ama en ilginç olay burda yaşandı Malatya Amatör küme futbol lig de hiç görmediğim bir şey yaşandı rakip futbolcular topu oyuna sokarak gidip boş kaleye golü attılar.
Santra başladıktan hemen sonra yine Arapgir'li futbolcular boş kaleye bir gol daha attılar
Ben bir yönetici olarak ikinci yarı futbolcular sahaya çıkarken futbolcuların ve yöneticilerin yanına giderek yapılan bu hareketin kendilerine hiç yakışmadığını böyle bir gol girişimini neden yapıp gol attıklarını söyledim ancak kime söyledimki hiç tınmadılar ve bana laf kavuşturmaya başladılar ilkesizlik,tutarsızlık Malatya Amatörümüze hiç yakışmadı.
Golü atan futbolcu bana dedi'ki ne kadar fazla gol atarsak bizim gol avarajımız yükselir halbuki avaraj liderliğe oynayan iki takımın puan eşitliğinde kendi aralarında yaptıkları müsabakanın sonuçları aralarıdaki avaraja bağlı o kadar söylenecek konular varki hangi birini söyleyeyim.
Bu Futbol Yenersin, Yenilirsin ama yapılanlar unutulmaz çok üzgünüm.. 

Bu haber toplam 384 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler