Nefes kesen maçı Alanyurtspor 90+3'de kazandı

Nefes kesen maçı Alanyurtspor 90+3'de kazandı
Alanyurtspor uzatmada kazanmayı bildi.

NEFES KESEN MAÇI ALANYURTSPOR 90+3'DE KAZANDI...

Alanyurtspor 2-1 Fethiye İdman Yurdu

Süper Amatör küme B grubunda zirvede yer alan lider Alanyurtspor ile takipçisi Fethiye İdman Yurdu Alanyurt sahasında 13. Haftanın maçında karşılaştı.
Bursa spor kamuoyunun sonucunu merakla beklediği ve sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada iki takım da müthiş bir mücadele ve oyun ortaya koydu. Kalitelerini sahaya yansıtan iki takımın maçında goller vardı, mücadele vardı, heyecan vardı, gerginlik vardı, 5 kırmızı kart vardı.
Alanyurtspor 2. Dakikada ani geliştirdiği atakta Murat Mercan'ın şık golüyle 1-0 öne geçti. 26. Dakikada Enes Bayır'ın serbest vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü. İlkyarının dön bölümünde Fethiye İdman Yurdu atağında kaleci Çağlar'ın son anda parmaklarının ucuna değen top üst direkten kornere gitti. İlkyarıda Alanyurtspor rakibine göre daha etkili olurken karşılaşmada ilk yarı 1-0 evsahibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Gökhan Karadeniz ile başlayan Fethiye İdman Yurdu 47. Dakikada Gökhan'ın yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora denge geldi 1-1. İkinci yarıda daha etkili olan taraf Fethiye İdman Yurdu oldu.
Karşılaşmanın hakemi Furkan Nizamoğlu 5 dakika uzatma gösterdiği karşılaşmada Alanyurtspor 90+3 Dakikada golü buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Furkan Şahin bıraktı altı pasta boş pozisyonda Erkan Demir topu ağlara gönderdi 2-1.
Golden sonra çıkan gerginliğin ardından 10 dakika maç başlayamadı. Fethiye İdman Yurdu'ndan Ömer Furkan Kesikbaş ve Recep Şen, Alanyurtspor'dan Hakan Arslan, yedek kulübesinden Eren Demir ve Mertcan Tekin kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca lider Alanyurtspor en yakın takipçisi Fethiye İdman Yurdu ile puan farkını 4'e çıkardı.
Alanyurt Spr
Fethiyeidmanyurduspor Kulübü. 

Bu haber toplam 346 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler