Gergin derbinin kazananı Uzuntarlaspor

19.01.2024 20:55:52
Gergin derbinin kazananı Uzuntarlaspor
Uzatmaya gidecek derken gol geldi

Gergin derbi Uzuntarla’nın “2-1”
1. Amatör Play-Off yarı final maçında iki Kartepe takımı Şirinspor ile Uzuntarla Belediyespor arasındaki maçı Uzuntarla 90+5’te Halil’in attığı golle 2-1 kazandı ve finalde Alikahya’nın rakibi oldu.


UZATMAYA GİDECEK DERKEN

İki Kartepe takımını karşı karşıya getiren maçta Uzuntarla Belediyespor ile Şirinspor arasındaki 1. Amatör Lig Play-Off maçı Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynandı. Büyük bir heyecan içinde geçen, maç sonunda olayların çıktığı mücadeleyi 90+5’te Halil’in attığı golle 2-1 kazanan Uzuntarla ekibi finalde Alikahya’nın rakibi oldu.

 

TANER KENDİ KALESİNE ATTI

Zorlu maçın ilk yarısında tek gol vardı. Karşılıklı ataklarla geçen ancak iki takımın da topu yere indirmekde zorlandığı maçın 20. dakikasında Şirinspor, Uzuntarla’da Taner’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda beraberlik için yüklenen Uzuntarla aradığı golü bulamazken devre 1-0 Şirinspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

BALABAN’DAN GELEN KEREM BERABERLİĞİ GETİRDİ

Şirinspor ikinci yarının ilk bölümünde önemli bir pozisyondan yararlanamazken 62. dakikada Uzuntarla’nın berberlik golü Kerem Dizdaroğlu’ndan geldi. Balabanspor’dan Play-Off maçları için transfer edilen futbolcu Adem’in pası sonrası fileleri havalandırdı. Maçın hakemi Sait Tuzcu maça 5 dakika ekledi.

 

FİNALDEKİ RAKİP ALİKAHYA

Uzatmaların 3. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Halil Üstünbaş, Taner’in pası sonrası kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu ve Uzuntarla’yı 2-1 öne geçirdi. Kalan kısa sürede skoru korumasını bilen Uzuntarla, Kartepe’nin bir diğer temsilcisi Şirinspor’u mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Uzuntarla finalde Başaranspor’u 1-0 mağlup eden Alikahyaspor ile karşılaşacak.  

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler