Alanyurtspor deplasmanda farklı kazandı

18.09.2022 08:25:36
Alanyurtspor deplasmanda farklı kazandı
Alanyurtspor farkını daha ilk maçtan ortaya koydu

ALANYURTSPOR DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI...
ALTINOKSPOR 1-7 ALANYURTSPOR
SAHA: HÜRRİYET
HAKEMLER: MUSTAFA GÜNEŞ ~ NİYAZİ DOĞAN DURMUŞ~ MUSTAFACAN ÇİFÇİ
Fatih Doğan başkanlığında 1.Amatör küme 1.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Alanyurtspor güçlü kadrosu ile Altınokspor'u deplasmanda 7-1 mağlup etmeyi başardı ve lige 3 puan ve moralli merhaba dedi.
Karşılaşmada ilk gol Samet Arslan'ın ayağından geldi ve 9. Dakikada Alanyurtspor 1-0 üstünlüğü yakaladı. 14. Dakikada Altınokspor serbest vuruştan Okan Erbak'ın güzel golü ile skora denge getirdi 1-1.
39.dakikada sahneye çıkan golcü Süleyman Taş aşırtma vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu 1-2 bu golden 2 dakika sonra bu defa defansın arkasına atılan topta Erkan İlarslan kaleci Tansel'in üzerinden topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarı Alanyurtspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili başlayan Alanyurtspor yine defansın arkasına atılan topta Süleyman Taş ile skoru 50. Dakikada 1-4 yaptı. Bu Dakikada Altınokspor kalecisi Tansel Ünal sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. İkinci yarıda daha üstün bir oyun sergileyen Alanyurtspor 80. Dakikada 2 gol atan Süleyman'ın yerine oyuna dahil olan Furkan Güleç 84 ve 88. Dakikalarda attığı gollerle skoru 1-6 yaptı. Maçın bu skorla biteceği beklenirken 90+5 de genç Fatih Özkan güzel bir gole imza attı.Deplasmanda ilk maçında farklı bir skorla ile galip Alanyurtspor sezona 3 puan ile iyi bir başlangıç yapıp Türübünde destek için gelen taraftarlarını ve camiasına mutluluk yaşattı. 



Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler