Süper Amatör'de kaleciler 2.Amatör'de golcüler

Süper Amatör'de kaleciler 2.Amatör'de golcüler
Kocaeli 2.Amatör Küme A Grubu'nda Maltaspor'u zirveye kaleciler taşıyor.

Süper Lig’de kaleciler 2.Küme’de golcüler
2.Küme A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Maltaspor’u zirveye kaleciler taşıyor. Maltaspor’da forvette oynayan Batuhan Kürkan ile Onurcan Bekçi, aslında kaleci. İki isimde bu sezon Süper Amatör Lig’de Doğantepespor’un kalesini korudular.


Süper Lig’de kaleciler 2.Küme’de golcüler mask


DERİNCE GB MAÇINDA GOL ATTILAR
Bu sezon Doğantepespor’un kalesini koruyan Batuhan Kürkan ve Onurcan Bekçi, 2.Küme’de yer alan Maltaspor’da ise oyuncu olarak kadroda bulunuyor. Batuhan Kürkan, takımın forvet oyuncusu, attığı gollerle takımına önemli katkı sağlıyor. Batuhan Kürkan, son maçta 75.dakikada takımına penaltı kazandırdı. Onurcan Bekçi’nin kullandığı, kaçırdığı penaltı tekrarlandı. Bu kez topun başına Batuhan Kürkan geçit, takımını 1-0 öne geçirdi. Penaltıyı kaçıran Onurcan Bekçi, 5 dakika sonra kalecinin boşa çıktığı pozisyonda topu filelere gönderdi. Maltaspor, kalecileri Onurcan Bekçi ve Batuhan Kürkan’ın attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Süper Lig’de kaleciler 2.Küme’de golcüler
BATUHAN VE ONURCAN- Daha önce 2.Lig’de Kocaeli Birlikspor takımının kadrosunda da yer alan kaleciler Batuhan Kürkan ve Onurcan Bekçi, bu sezona Doğantepespor’da kaleci başlayıp, 2.küme’de Maltaspor’da ise forvet oynadılar. Hulusi ÖZDİLEK 

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler