Göksun Ülküspor 8-0'lık galibiyet ile liderlik yaşadı

Göksun Ülküspor 8-0'lık galibiyet ile liderlik yaşadı
Göksun ilçe sahasında Göksun Ülküspor farklı galip.

Göksun Ülküspor, 8-0'lik Galibiyetle Liderlik Koltuğuna OturduAdem Şahan 1. Amatör Ligde Göksun Ülküspor, 8-0'lik Galibiyetle Liderlik Koltuğuna Oturdu

Kahramanmaraş Adem Şahan 1. Amatör Lig B Grubu'nda 2023-2024 sezonunun 5. haftasında Göksun Ülküspor, evinde Afşin Belediyespor'u ağırladı.

Göksun İlçe sahasında 14 Ocak 2024 Pazar günü oynanan mücadele öncesinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz için saygı duruşu gerçekleştirildi. Göksun Ülküspor, sahaya Türk bayrağıyla çıkarken, Asker Selamı vererek duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Müsabakayı Muhammet Ethem Tunçbilek yönetirken, Sinan Sünbül 1.Yardımcı Hakem ve Mehmet Ali Yücel ise 2.Yardımcı Hakem olarak görev aldı.

Göksun Ülküspor, karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaparak Şeyh Şamil Aslan'ın 2. dakikadaki golüyle öne geçti. Emre Batuhan Karslı (4', 31'), Sefa Kısaca (21'), ve Süleyman Güçlü'nün (40') golleriyle ilk yarıyı 6-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Berkant Buğra Nakış'ın (48') attığı golle skor 7-0'a çıkarken, Kadir Arslan'ın 88. dakikada kaydettiği golle maçın skorunu 8-0 olarak belirledi.

Bu galibiyetle Göksun Ülküspor, 4 maçta topladığı 9 puanla liderlik koltuğunda otururken, Afşin Belediyespor ise 4 puanda kalarak 6. sırada haftayı tamamladı. 

Maraştasporgazetesi.com



Bu haber toplam 367 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler