Besni Akınspor bugün Besni Şehir Stad'ında yeni sezona merhaba diyecek

17.08.2021 11:26:04
Besni Akınspor bugün Besni Şehir Stad'ında yeni sezona merhaba diyecek
Besni Akınspor Kulüp Başkan'ı Doğan Ciner Besni Akınspor'umuza bir kuruş dahi maddi manevi destek olan herkesten Allah razı olsun.

 Pandemi girmeden son sezon çıktıkları 18 müsabakanın hepsini kazanarak elde ettikleri 54 puan ile bir çok rekoru egale eden Besni Akınspor TFF'nin dün akşam verdiği kararla birlikte olağan üstü toplanarak bugün çalışmalara başlıyacak.

Besni Akınspor bugün Akşam saat 18:00'da Besni Şehir Stad'ında taraftarla açık olacak olan yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik yönetimle birlikte yeni sezona merhaba diyecek.Amatör  Sahada olarak Besni Akınspor'a başarılar dileriz.

Besni Akınspor Kulüp Başkan'ı Doğan Ciner yeni sezonla ilgili Amatör Sahada'ya özel açıklamalarda bulundu.

Öncelikle bize zaman ayırdığınız için size teşekkür ederim. Biliyorsunuz pandemiden dolayı dünyamız durma noktasına geldi ve bir çok sektör etkilendi en başta etkilenen sektörlerden biri de Spor kulüpleri oldu.Pandemiden hemen sonra ilçemizin diğer takımı Besnispor ile birleşerek Besni Akınspor isminde karar kıldık.Çok şükür TFF'nin dün aldığı kararla birlikte bugün itibariyle Besni Şehir Stad'ında yeni sezona başlıyacağız.Taratarlarımıza burdan seslenmek istiyorum gelin hep birikte el ele vererek Besni Akınspor'umuzu layık olduğu yer olan 3.Lig'e çıkartalım.Siz bizim itici gücümüz oldunuz.Besni Akınspor'umuza bir kuruş dahi maddi manevi katkısı olan herkesten Allah razı olsun.Biz birlikte güclüyüz birlikte İnşAallah 3.Lig'e çıkacağız.

Bu haber toplam 1938 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler