Bekirderespor nefes aldı

Bekirderespor nefes aldı
İzmit ekibi Bekirderespor zor günler geçiriyor.

Bekirdere NEFES aldı! “0-1”
Süper Amatör Lig B Grubu'nda oynanan hafta arasının son maçında Bekirderespor deplasmanda Arslanbey Organize'yi Muhammed’in golü ile 1-0 mağlup etti ve ligde kalma yolunda hayati bir 3 puan cebine koydu.

Google'da takip et

İZMİT EKİBİ BEKİRDERE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Bekirderespor zorlu Arslanbey Organize deplasmanından 3 puanla döndü. Bu maç ile birlikte son haftalarda galibiyete hasret olan Bekirdere derin bir nefes aldı. Kritik maçın ilk yarısında her iki takım da iyi bir mücadele örneği ortaya koydu. Girilen pozisyonlardan gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 sona erdi.

 

NEFES KESTİ

İkinci yarıya Bekirdere hızlı başladı. 55. dakikada Elber Öztürk’ün orta saha merkezinden sağ kanada gönderdiği topu alan Muhammed ceza sahasına sağdan girdi ve meşin yuvarlağı kaleci Efkan’ın yanından filelere gönderdi. Bu şık golün ardından Arslanbey ekibi ataklarını sıklaştırdı ve maçın son bölümlerinde iki önemli pozisyon buldu. Kaleci Berke iki pozisyonda da gole izin vermedi ve kader adamı oldu.

 

BÜYÜK ÇEKİŞME DEVAM EDİYOR

Bu galibiyetin ardından puanını 19’a çıkaran Bekirdere ateş hattının üzerine çıktı. Düşme hattında puansız Tayfun, 13 puanlı Osmanlı 41 ve 17 puanlı Hereke Yıldız takımları yer alıyor. Play-Off hattında ise lider Çayırova’nın 48, ikinci Darıca Türkeli’nin 46 ve üçüncü Karamürselspor’un 41 puanı bulunuyor. Karamürsel’in 1 puan gerisinde ise üst üste 7 maç kazanan Arslanbey Gençlerbirliği yer alıyor.

 

 

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler