Tff'ye katılım parası dolayısıyla büyük tepki

Tff'ye katılım parası dolayısıyla büyük tepki
TFF Katılım ücreti dolayısıyla kulüpleri zor durumda

Tepkiler çok fazla!
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel amatör ligine katılım ücretini açıkladı. Fiyata spor kamuoyu tarafından büyük tepki gösterildi.

 

Türkiye Futbol Fedrasyonu Bölgesel amatör ligine katılım ücretini açıklarken adeta ayıp üzerine ayıp yaptı. Bu rakamın 72 Bin TL olduğu açıklandı. Bölgesel amatör kümede 2023- 2024 futbol sezonunda 42 Bin TL olan lige katılım ücreti 2024-2025 yılında 72 Bin TL olması Bal takımlarını kızdırdı. Bal takımları zaten sahaya zor şartlar altında çıktıklarını söylerken TFF’nin bu rakamı açıklamasının takımları zor durumda bıraktığı vurgulandı.
Türkiye Futbol Fedrasyonu yaptığı açıklamada lige katılım ücreti ödeyen takımları Bal ligine alacaklarını ve yatırmayan kulüplerin ise Bal ligine alınmayacağını söylerken ilk etapta lige katılacak takımları belirleyeceklerini daha sonra saha denetimlerini yapacaklarını söyledi. 

Amatör Sahada olarak Bölgesel Amatör Lig'de uygulanan 72 bin tllik lige katılım parasının azaltılmasını ve kulüplerin rahat bir nefes almasını istiyoruz.

Bu haber toplam 998 defa okunmuştur
Yorumlar
Bülent özdemir
8 Temmuz 2024 Pazartesi 20:10
20:10
Federasyon başkanı istifa etsin spor diye birşey kalmadi
185.100.244.118
Diğer Haberler