Anadolu'nun köklü kulüplerinden Diyarbakırspor'a yapılan haksızlık

3.07.2021 14:37:28
Anadolu'nun köklü kulüplerinden Diyarbakırspor'a yapılan haksızlık
Yenişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü

Anadolu'nun KÖKLÜ Kulüplerinden Diyarbakırspor'a Yapılan Haksızlık !!
Yenişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 53 yıllık mazisi olan ve uzun yıllar Süper Ligde mücadele eden Diyarbakırspor'a karşı Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off çeyrek finali öncesinde tepki çeken bir davranışa imza attı.
Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğünün talimatı ile Diyarbakırspor'un çeyrek final müsabakası öncesi idman yaptığı Seyrantepe Spor tesislerine alınmadı. Bunun üzerine Diyarbakırspor futbolcuları İdman tesislerine demir korkuluklar üzerinden atlayarak İdman sahasına girdi.
Diyarbakırspor'un yaptığı açıklama ↙️
"Tarihi 1968'e dayanan ve bölgenin en köklü kulübü olan Diyarbakırspor'umuza Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğü tarafından yapılan skandallar hakkında zorunlu açıklama;
Takımımızın idman yaptığı Seyrantepe Spor tesislerinde, "Öncesinden programımızı saatine kadar bildirmemize rağmen" idman sahası çeyrek finalde karşılaşacağımız şehrimizin temsilcilerinden Bağlar Belediyespor'a tahsis edilmiş ve takımımız zor durumda bırakılmıştır.
Geçtiğimiz haftalarda yine idman yapacağımız gün, idman sahasına takımımız alınmamış, gerekçe olarak da Diyarbakır Masterlar Derneğine ücretini ödedikleri için sahanın tahsis edildiği belirtilmiştir.
Daha öncede defalarca idman sahalarını kulübümüze açmayan ve oyuncularımızın tellerden atlayarak idman sahasına girmesine sebep olan Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğünün ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyor ve bu skandallara artık bir son vermesini temenni ediyoruz.
Her ne kadar açıklama yapmak istemesek bile, kritik haftalara girdiğimiz bu süreçte artık bu yapılanlar da art niyet aradığımızı belirtmek istiyor ve Diyarbakırspor'a yapılan bu saygısızlıkları değerli spor kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz."
Kaynak: Türkiye alt ligleri 

Bu haber toplam 5525 defa okunmuştur
Yorumlar
Baran
5 Temmuz 2021 Pazartesi 22:57
22:57
Diyarbakır'a bir tane daha Ali Gaffar Okkan daha gerekli demekki...
37.155.169.185
Diğer Haberler