Besni Akınspor'a destek sözünü unutmadı

26.08.2021 07:30:18
Besni Akınspor'a destek sözünü unutmadı
Almanya'da yaşayan Besni'li hemşehrimiz Mustafa Yavuz Besni'ye gelerek sözünü tuttu.

Besni Akın Spora Destek Sözünü Unutmadı

 

Almanyada ikamet eden Besnili hemşehrimiz Mustafa Yavuz , Besni Akın Spor Klüp başkanı Doğan Ciner'i ziyaret etti. Daha önceden Besni Akın spora destek programında belli bir miktarı vereceğini söyleyen Yavuz vereceğim desteği elden memleketim Besniye gidince vermek istediğimden biraz gecikmiş de olsa bu desteği vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Besni de yaşayanlar belki Besninin kıymetini bilmiyorlar ama biz gurbette her daim memleket özlemi çekiyoruz. Memleketimizi her zaman en güzel yerlerde görmek istiyoruz dedi. Besni Akın Sporun da Besninin hem tanıtımını yapacağını hemde gençlere spor sevdası aşılamada bir araç olacağını söyledi.

Besni Akın Spor Klüp başkanı Doğan Ciner de Mustafa Yavuz'a çok teşekkür ettiklerini söyledikten sonra Besniden Haber de ve Mercan Tv de Besni Akın spora destek programları düzenlendiğini bu programlara katılanların sölediği rakamın anca %30 unun takıma geldiğini %70 inin hala gelmediğini söyledi.

Ciner, BAL liginde oynamak belli bir külfet getirir geçen sene taımımız na mağlup olarak lig kapatarak bal ligine çıkmıştır. Emeklerimizin oşa gitmemesi için bu sene güzel bir kadro kurduklarını ligde güzel sonuçlar alacaklarını söyledi. Şu an itibari ile maddi olarak takımın durma noktasına geldiğini daha önceden söz veren çok değerli Besnili hemşehrilerimden verdikleri sözü tutmalarını istiyorum bu takım benim takımım değil Besnimizin takımı dedi.

Konuşmaların ardından Ciner, Yavuz'a Besni Akın Spor forması hediye etti. 

Bu haber toplam 1890 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler