Gaziantep Mahalli kulüplerinden AK Parti ilçe Başkanı'nı ziyaret etti

Gaziantep Mahalli kulüplerinden AK Parti ilçe Başkanı'nı ziyaret etti
16 Mahalli Kulüp Başkanları ve Mahalli Spor Kulüpleri Başkanı.

Mahalli Spor Kulüplerinden Başkan Mehmet Yılmaz’a teşekkür

16 Mahalli Kulüp Başkanları ve Mahallî spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kılıç, Muhtarlarla birlikte yaptığı toplantıda verdiği desteklerden dolayı Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Çıksorut Bölgesinde bulunan 16 Mahalli Kulüp Başkanları ve Mahallî spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kılıç, Muhtarlarla birlikte yaptığı toplantıda verdiği desteklerden dolayı Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Mahalli Spor Kulüpleri Bölge Başkanı Mehmet Kılıç, “16 tane Kulüp Başkanları ve Çıksorut bölgesinde bulunan, Çıksorut Mahalle muhtarı Ramazan Fıstıkcı, Karaoğlan mahalle muhtarı Mustafa Dağlıoğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Kervancı, Girne Mahalle muhtarı İbrahim Polat, Güzelyurt mahalle Muhtarı Ali Dal, Göllüce mahalle muhtarı İbrahim Olcay, Umut mahalle muhtarı Ahmet Sırtlan, 29 Ekim mahalle muhtarı Murat Gül, Selahattin Eyyubi mahalle muhtarı Cuma Kurtoğulları, Şirinevler mahalle muhtarı Bayram Ataş ve Seyrantepe mahalle muhtarı Hamdi Taşkın ile bir araya gelerek mahallemizde gençlerin spor yapacağı semt sahaları yok. Sahalardan da ücret alındığından rahatsız oluyoruz. Bu daha başlangıç mahallelerine semt sahalarının yapılması için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu konuda bize destek olan ve hep desteklerini esirgemeyeceğini söyleyen AKP Şehitkamil ilçe başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi. 

Kaynak:Gaziantep Çağdaş Gazetesi

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler