15 Temmuz'un 5.Yıl Dönümü'nü Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir unutmadı

15 Temmuz'un 5.Yıl Dönümü'nü Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir unutmadı
Besni Şehir Stad'ından 15 Temmuz etkinlikleri kutlandı

 15.07.2016 Yılında hain Fetö ve onun işbirlikçileri tarafından ülkemize uygulanmak istenen darbe girişimini durduran hakımız ve vatan sever kamu kurum ve kuruluşların vatan severleri tarafından yapmak istedikleri darbeyi 287 şehit vermemize rağmen büyük bir mücadele örneği gösterek hain darbe girişimini önledik.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir Besni Şehir Stad'ında düzenlenen organiziyasyona bizzat katılarak ve gösteri maçının 70 dakikasını izledi.

Besni Veteranlar ve Adıyaman Master takımlarının karşılaşmasının başlangıç vuruşunu Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir Hanımefendi yaptı. 

Besni Şehir Stad'ında yapılan 15 Temmuz etkinliğine Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir Hanımefendi başta olmak üzere Aydın Arslan,İsmail Sümer,Mehmet Demirel,Metehan Adıgüzel,Doğan Ciner ve bir çok vatandaşımız organizasyona katılarak renk kattılar.Müsabaka Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir Hanımefendinin iyi dilek ve temennileriyle başladı.

İlk yarı Adıyaman Masterler 3-1 galip bitirdi.İkinci yarı Besni Masterler 2 gol bularak müsabadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Müsabakadan sonra gelen konuklara çay ve Besni Tavası ikram edildi.

Hiç durmadan konuklarıyla bire bir ilgilenen Besni Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürümüze teşekkür ederiz.

Sayın Kaymakamımız Nazlı Demir Hanımefendi Organizasyona katılan her iki takım yöneticilerine çiçek taktim etti.

Haber Foto:Erdem Aktaş Besni

Bu haber toplam 1631 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler