Eskişehir Büyükdere Gençlikspor futbolcularından Muhammed Yusuf Şahin

17.08.2021 11:02:36
Eskişehir Büyükdere Gençlikspor futbolcularından Muhammed Yusuf Şahin
Eskişehir Büyükdere Gençlik Spor kulübü 2009 doğumlu lisanslı futbolcusu Geleceğin Yıldızları arasında.

EN BÜYÜK HAYALİM MİLLİ FORMA 

Eskişehirbüyükdere gençlik spor kulübü lisanslı futbolcularından 2009 doğumlu Muhammed Yusuf Şahin göstermiş olduğu performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan futbol turnuvasında 65 mt gol atan yıldız futbolcu Şahin “ ilerde milli formayı giymek en büyük hedefim. Ülkeme futbolcu olarak hizmet etmeyi çok istiyorum. Bunun için aileme ve futbol hocam FATİH ATALAY  a teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Eskişehir Büyükdere gençlik spor kulübü yetkilisi ve aynı zamanda altyapı gelişim direktörü olan Fatih Atalay ise şunları kaydetti : “ Muhammed Yusuf çok yetenekli ve  bir o kadar çok zeki bir futbolcumuz. Gelişim gösteren değişen ve sürekli futbol oyunu içinde kalmak isteyen bir futbolcumuz. Devamlılık gösterdiği sürece ilerde çok iyi yerlerde olacağına kanaatim yüksek. Ailesi annesi Gülşah hanım çok değerli ve çok iyiliksever bir velimiz. Türk sporuna katkılar sunan ve gelişen değişen futbolcularımıza sponsor olan bir velimiz. Yusuf un gelişmesinde ve değişmesinde annesi Gülşah hanımında çok katkısı oldu. Biz antrenörler veliden destek almayınca eksik kalırız. Destek ile her bir futbolcumuz gelişim değişim gösterecektir. Tekrar Gülşah hanıma destekleri için teşekkür ederim” dedi. 

Edindiğimiz bilgilere göre süperlig takımlarının da takibinde olan Şahin , okuldaki başarısı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. okul başarısı 100 üzerinde 96 olan Yusuf Şahin ilerde ki amacının futbolcu olmak olduğunu vurguladı. 

 

Haftanın her günü eğitim alan Yusuf Şahin ve diğer futbolcu arkadaşlarına spor hayatında başarılar dileriz



Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler