Adana Süper Amatör Küme ilk kura çekimini Abdurahman Arıcı yaptı

Adana Süper Amatör Küme ilk kura çekimini Abdurahman Arıcı yaptı
2021-2022 Süper Amatör Küme İlyas Ayan sezonu kura çekimi yapıldı.

İLYAS AYAN SEZONU İLK KURA ÇEKİMİNİ ABDURRAHMAN ARICI YAPTI
2021-2022 Süper Amatör Lig İlyas Ayan Sezonu Kura Çekimi ASKF Kenan Kutay Toplantı Salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Açılış Konuşmasında konukları selamlayan Başkanımız Dr Ahmet Bozan:
Yeni sezonun centilmence, sağlıklı, sakatsızlık bir şekilde geçirilmesi dileğinde bulunuyoruz, bizleri kırmayan ve bugün yanımızda olan Sayın TFFHGD Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı'ya teşekkür ederiz, dedi.
Yoğun programına rağmen Adana ASKF Başkanının davetini İlyas Ayan isminin Sezona verilmesi dolayısıyla kabul ettiğini ve severek Adana'da bulunduğunu belirten Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ise;
Taban birliklerinin önemi giderek artıyor, değerimiz her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Buna mukabil tesislerimiz eskiye nazaran çok üst seviyelere geldi. Tüm takımlarımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum, dedi.
İlyas Ayan isminin yaşatılması dolayısıyla incelik gösteren ASKF Başkanı ve Yönetimine teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar:
Sezonun sağlıklı ve centilmenlik ölçüsünde geçmesini temenni ediyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz, dedi.
Törende İlyas Ayan Sezonu Anısına TFFHGD Genel Başkanı Dr Abdurrahman Arıcı'ya ASKF Başkanımız ve İl Müdürümüz birlikte plaket takdim ettiler.
KURA ÇEKİMİNDE ÖZLENEN TABLO
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kenan Kutay Toplantı Salonu’nda çekilen kura çekimine ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz Adana Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Adana İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, İl Disiplin Kurulu Başkanı Av Tuna Erdem, Saha Komiserleri Derneği Başkan Mahmut Uzunoğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, TÜFAD Adana Şubesi Başkanı Yardımcısı Kadir Gül, ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, ASKF Başkan Yardımcıları Bilal Taşdurmazlı, Engin Kanber, Hüseyin Arat, CHP Adana İl Başkan Yardımcısı ve Denizli Mithatpaşaspor Genel Kaptanı Hacı Karaaslan, Seyhan Belediyespor Genel Kaptanı Gökhan Üney ve Süper Amatör Lig kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.
7'şerli Kırmızı ve Beyaz Grup olmak üzere iki grupta toplam 14 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig İlyas Ayan Sezonu 30-31 Ekim 2021 tarihinde başlatılması planlandı ve müsabakalar sonunda Klasman Grubuna yükselecek takımlar belli olacak. Kura çekimi sonrası Kırmızı ve Beyaz Grup şöyle oluştu:
KIRMIZI GRUP
1.Seyhan Belediyespor
2.Denizli Mitatpaşa
3.Baklalıspor
4.Akkapıspor
5.İncirlikspor
6.Ceyhan Doğanspor
7.İmamoğlu Belediyespor
BEYAZ GRUP
1.Adana Hadırlıgücü
2.Anadolu 19 Mayıs
3.Yüksel Gençlikspor
4.Yenibeygücü
5.Vefaspor
6.Seyhangücü
7. Adaletgücü 

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler