Bu sezon bu şartları yerine getiremiyenler maçlara giremeyecek

Bu sezon bu şartları yerine getiremiyenler maçlara giremeyecek
Yeni sezon başlamadan önce maçları iizlemek için

Bu Sezon Bu Şartları Yerine Getirmeyenler Maçlara Giremeyecek!Türkiye Süper Lig'lerinin başlamasına kısa bir süre kala birçok maça şartlar getirildi.


Yeni sezon başlamadan önce maçları izlemek için birçok yeni şart getirildi. Seyirciler, stadyumlara belirli oranlarda giriş yapabilecek fakat bu şartları yerine getiremeyen binlerce seyirci maçlara giriş yapamayacak. Peki bu şartlar neler? İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin geri kalanında yer alıyor...Türkiye Süper Lig'lerinin başlamasına kısa bir süre kala birçok maça şartlar getirildi. Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu tarafından alınan kararlara göre Süper Lig karşılaşmalarına aşı zorunluluğu getirildi. Seyirciler spor müsabakalarını izleyebilmeleri için aşı olmaları gerektiği iletildi. Bu öneriler ise Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'na sunulacak ve değerlendirilecek. Kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanması sonrasında ise karşılaşmalar için aşı zorunluluğu resmen gelmiş olacak.Virüsle Mücadelede Yeni Şartlar GeliyorDünyayı etkisi altına alan coronavirüs hastalığı sonrasında Türkiye Cumhuriyeti ek ilave tedbirler almaya devam ediyor. Bundan sonra alınacak birçok tedbirin aşı ile ilgili olması için tüm önlemler sağlanıyor. Müsabakaları izleyebilmek için sunulan aşı önerisi ise Kabine Toplantısında değerlendirilecek.


Bu Uygulama Avrupa Ülkelerinde de Yer AldıMüsabakaları takip edebilmek için aşı zorunluluğu birçok Avrupa ülkesi tarafından da uygulanmaya başladı. Bu uygulamanın Avrupa'da da örnekleri var. İsrail ve Danimarka'da aşı olmayanlar kapalı alanlara giremediği gibi spor müsabakalarını da izleyemiyor. Türkiye Süper Ligi 13 Ağustos'ta başlayacak. Liglerin erken başlaması ve bu süre zarfında ise tüm seyircilerin aşı olması gerekmekte. Maçlara girmek isteyen vatandaşlar aşı zorunluluklarını yerine getirmeleri durumunda ise müsabakaları rahat bir şekilde izleme imkanına erişebilecekler. Kaynak: Bu Sezon Bu Şartları Yerine Getirmeyenler Maçlara Giremeyecek!  

Kaynak:birgunmanset.com

Bu haber toplam 3962 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler